Nextcloud Uddannelse 10GB – 30 dage

DKK 0,00

Nextcloud Uddannelse 10GB, er en perfekt måde at få testet om platformen er noget for din skole eller uddannelsesinstitution. Med 10GB plads og daglig backup af systemet, kan du trygt uploade dine filer til din skoles egen lille sky. Du kan bruge OnlyOffice til at redigere dokumenter i samme format som Microsofts Word, Excel og Powerpoint, bare nemmere og billigere! Del dokumenter på en sikker og tryg måde og prøv de særlige apps til uddannelsesformål! Og husk: vi deler ikke dine filer eller oplysninger med nogen, det styrer du!

Udover at du kan downloade din egen Nextcloud Files eller Talk app til både pc, mac, iPhone og Android, medfølger også en række apps. Vi har udvalgt nogle af de mest spændendende og praktiske apps til uddannelsesbrug.

Varenummer (SKU): 10NCHT201 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bemærk at platformen med alt indhold automatisk slettes efter 30 dage. Du bør kun bruge denne udgave af Nextcloud Uddannelse for at prøve systemet. Bestiller oprettes som første bruger og øvrige brugere kan sendes på e-mail.

Følgende apps er inkluderet: Aktiviteter, Dashboard, Kalender, Kontakter, E-mail, og Notes. Desuden Talk (chat og tale), Opgaver, Circles, Meddelelser, Gruppefoldere, Forbrugs-tjek og Deck (“Kanban”). Også SSO eller SAML-godkendelse kan tilføjes.

Du får lejlighed til at prøve den første fuldt integrerede, personlige platform til indholdssamarbejde. I denne uddannelses-version får du en samling af apps specielt til uddannelsesområdet, kontrolleret fildeling, kalender og meget andet. Vi installerer den for dig i et GDPR-godkendt tysk datacenter indenfor 24 timer. Og vi passer den for dig i 30 dage. Det er det vi er gode til og så kan du kan koncentrere dig om det du er god til – nemlig at undervise vores børn!

Se mere om Nextcloud her.

Vi yder support via e-mail og svarer indenfor 48 timer.

Har du brug for en databehandleraftale? Skriv til support@yansatech.dk.

Du binder dig ikke for noget som helst.

Tilladt trafik pr. måned er 500GB.

Vi har også Nextcloud Hub Starter 1TB – 1 år.

Du kunne også være interesseret i...