Nextcloud Hub Starter 10TB – 1 år

DKK 7.990,00

Nextcloud Hub 10TB med op til 30 brugere, er en perfekt måde at få organiseret dine og familiens, eller firmaets interne filer på. Med op til 10 terabyte plads og daglig backup af systemet, kan du trygt overlade dine fotos og private filer til din egen lille sky. Du kan bruge OnlyOffice til at redigere dokumenter i samme format som Microsofts Word, Excel og Powerpoint, bare nemmere og billigere! Brug den hjemme, i foreningen eller i den lille virksomhed. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen!

Udover at du kan downloade din egen Nextcloud app til både pc, mac, iPhone og Android, medfølger også en række apps. Vi har udvalgt nogle af de mest spændendende og praktiske apps til privat brug.

Eget underdomæne tilladt. (F.eks. cloud.mydomain.dk). Det kræver at du ejer domænet (f.eks. mydomain.dk).

Eget underdomæne tilladt. (F.eks. cloud.mydomain.dk). Det kræver at du ejer domænet (f.eks. mydomain.dk).

Varenummer (SKU): 10NCHT1060 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bemærk at prisen er for hele platformen i 12 måneder, med 10TB lager og op til 30 brugere. Det betyder at hvis du har 30 brugere på, så koster det mindre end 23 kr. pr. bruger/måned. Bestiller oprettes som første bruger og øvrige brugere kan sendes på e-mail.

Følgende apps er inkluderet: Aktiviteter, Bogmærker, Dashboard, Kogebog, Kalender, Kontakter, E-mail, Notes og Aftaler. Desuden Talk (chat og tale), Kodeordsbeholder, Opgaver, og Deck (“Kanban”). Brug Nextcloud på Windows, Mac, Linux, iPhone og Android.

Nextcloud Hub er den første fuldt integrerede, personlige platform til indholdssamarbejde. Du får kontrolleret fildeling, delt kalender, kodeords-styring, aftaler og meget andet. Vi installerer den for dig i et GDPR-godkendt tysk datacenter indenfor 24 timer. Og vi passer den for dig i 12 måneder. Det er det vi er gode til og så kan du kan koncentrere dig om det du er god til!

Se mere om Nextcloud her.

Vi yder support via e-mail og svarer indenfor 48 timer.

Har du brug for en databehandleraftale? Skriv til support@yansatech.dk.

Du binder dig for 12 måneder og kan derefter opsige med 30 dages varsel.

Tilladt trafik pr. måned er 20TB.

Eget underdomæne tilladt. (F.eks. cloud.mydomain.dk)

Nextcloud Hub Starter 5TB – 1 år

Du kunne også være interesseret i...