Nextcloud Hub Starter 10GB – 30 dage

DKK 0,00

Nextcloud Hub 10GB, er en perfekt måde at få testes om Nextcloud er noget for dig og din familie, forening eller firma. Med 10GB plads og daglig backup af systemet, kan du trygt uploade dine fotos og private filer til din egen lille sky. Du kan bruge OnlyOffice til at redigere dokumenter i samme format som Microsofts Word, Excel og Powerpoint, bare nemmere og billigere! Brug den hjemme eller i den lille virksomhed. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen!

Udover at du kan downloade din egen Nextcloud app til både pc, mac, iPhone og Android, medfølger også en række apps. Vi har udvalgt nogle af de mest spændendende og praktiske apps til privat brug.

Varenummer (SKU): 10NCHT101 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bemærk at platformen med alt indhold automatisk slettes efter 30 dage. Du bør kun bruge denne udgave af Nextcloud Hub Starter for at prøve systemet. Bestiller oprettes som første bruger og øvrige brugere kan sendes på e-mail.

Følgende apps er inkluderet: Aktiviteter, Bogmærker, Dashboard, Kogebog, Kalender, Kontakter, E-mail, Notes og Aftaler. Desuden Talk (chat og tale), Kodeordsbeholder, Opgaver, og Deck (“Kanban”).

Nextcloud Hub er den første fuldt integrerede, personlige platform til indholdssamarbejde. Du får kontrolleret fildeling, delt kalender, kodeords-styring, aftaler og meget andet. Vi installerer den for dig i et GDPR-godkendt tysk datacenter indenfor 24 timer. Og vi passer den for dig i 30 dage. Det er det vi er gode til og så kan du kan koncentrere dig om det du er god til!

Se mere om Nextcloud her.

Vi yder support via e-mail og svarer indenfor 48 timer.

Har du brug for en databehandleraftale? Skriv til support@yansatech.dk.

Du binder dig ikke for noget som helst.

Tilladt trafik pr. måned er 500GB.

Vi har også Nextcloud Hub Starter 1TB – 1 år.

Du kunne også være interesseret i...