Vores partnere

Vi har valgt at samarbejde primært med partnere i Europa. Vi mangler i høj grad IT-diversitet og digital suverænitet i EU, så vi lader andre om at repræsentere de amerikanske leverandører.

I Europa har innovationskraften altid været høj, så snyd ikke dig selv for at komme foran med os!

Vi er super stolte af at disse firmaer har vist os den tillid det er at repræsentere dem i Danmark eller Skandinavien:

Nexcloud GmbH

Nextcloud er EU's førende kollaboration-løsning og et værdigt alternativ til de amerikanske løsninger, vi kender så godt. Man kan vælge at hoste Nextcloud på egne servere eller få det hostet, i sikkerhed, på vores servere i Tyskland eller Finland, helt uden for amerikansk rækkevidde og dermed lovligt. Nextcloud kan udvides med en lang række spændende Apps, som gør det muligt at tilbringe hele sin produktive arbejdsdag i Nextcloud. Udvid med Collabora eller OnlyOffice, så har du en online Office-pakke som kan det meste af det du har brug for. Du kan arbejde på alle platforme og få kalender og e-mail med.

MeisterTask

I de tysk-talende lande, gemmer der sig en lille perle af et planlægningsværktøj! Vi repræsenterer med stolthed, det brugervenlige og meget gennemførte MeisterTask, som du kan bruge til at planlægge og føæge op på alle dine og dit teams, opgaver. Det giver effektivitet, uanset om du arbejder på din smartphone eller sidder bag din Mac eller PC. Vi laver gerne en demo og du bør teste det selv online.

OnlyOffice

I Letlands hovedstad, Riga, sidder et team og udvikler OnlyOffice. De laver et godt online-alternativ til Office-pakken, OnlyOffice Docs, som leverer de formater og den brugeroplevelse du er vandt til fra f.eks. Microsoft De har også en fin pakke til små og mellemstore virksomheder, der indeholder CRM-system og meget andet. Et system som kan klare de fleste opgaver, nemt, sikkert og billigt.

Kaspersky Labs

Kaspersky er markedets førende leverandør af sikkerhedsløsninger. Uanset om du skal beskytte dine brugere på deres PC eller om du skal have styr på sikkerheden i din hybride cloud, så har Kaspersky en sikker løsning.

Booking af skriveborde, mødelokaler og andre faciliteter

Lad dine medarbejdere book et skrivebord eller et mødelokale når de skal mødes på en af firmates lokationer. Med YansaTech og Sedes får du styr på dine fleksible skriveborde og lokaler, uden at du skaber risiko for smittespredning.