Masser af funktionalitet og helt styr på dine data!

Samarbejde i din helt egen sky, har aldrig været nemmere.​

Nextcloud Hub er den første fuldt integrerede on-premises (eller private cloud-) platform til content collaboration på markedet.
Nextcloud Hub er klar til den nye generation af brugere, der forventer smidige online-samarbejdsfunktioner, fra dag ét.

Nextcloud fildeling

Kontrol

Beskyt, kontrollér og overvåg data og kommunikation på tværs af din virksomhed. Du kan overholde alle forretningsmæssige og juridiske krav, til behandling af data. Opbevar dine data på servere, som du ejer eller hos nogen du stoler på. Ingen data lækkes, ikke engang metadata.

Produktivitet

Få mulighed for at være produktiv på alle platforme, uanset om du er på kontoret eller på farten. Du kan dele, samarbejde og kommunikere på tværs af organisatoriske grænser. Nextcloud giver gennemsigtig adgang til data for medarbejdere og samarbejdspartnere.

Fællesskab

Nyd godt af konstante forbedringer fra en blomstrende og transparent, helt open source-udviklingsmodel styret af en dedikeret udviklerfællesskab. Fri for lock-ins eller betalingsmure. Nyd fordelene ved erhvervssupport, når du har brug for det.

Kom i gang med Nextcloud nu!

Nextcloud Groupware

Integrerer kalender, kontakter, e-mail og andre produktivitetsfunktioner, for at hjælpe teams med at få deres arbejde gjort hurtigere, nemmere og på egne betingelser.

Nextcloud Talk

Integrerer kalender, kontakter, e-mail og andre produktivitetsfunktioner, for at hjælpe teams med at få deres arbejde gjort hurtigere, nemmere og på egne betingelser.

Nextcloud Files

Giver dig kontrolleret filadgang overalt og en synkroniseringsplatform, hos dig eller i en sky leveret af nogen du stoler på. Ssikker og privat fildeling på desktop-, mobil- og web.

Compliant by design!

Nextcloud er designet med fokus på overholdelse af love og regler for databeskyttelse og tilbyder omfattende muligheder for håndhævelse af datapolitikker, kryptering, brugerstyring og auditering.