Noget af det mest spændende software man kan finde i EU lige nu, kommer fra tyske Meisterlabs. Deres MeisterTask, en SaaS-løsning, har de seneste år haft tordende succes i de tysk-talende lande, men nu kan du også få lov at prøve MeisterTask.

Planlægnig og udførelse af ophaver, selv i meget store Teams, klarer MeiterTask nemt, i sit indbydende brugerinterface. Og når du skal holde møder, så kan alle samles, virtuelt, omkring den dynamiske tavle hvor alle opgaver er synlige.

Opfølgning og rapportering på status og tidsforbrug, er en feature som MeisterTask får meget ros for. Her kan projektledere og medarbejdere følge med i hvordan det går og kan gribe ind i projekter før det går helt galt. Gantt-chart? Ja, naturligvis!

MeisterTask velkommen-skærm

Brainstorming, ideation og organisering klarer MeisterTask nemt. Og med integration til Slack, Zendesk og mange flere, kan du pludselig tilføre nye dimensioner til dit team-samarbejde!

Har du lyst til at deltage i et webinar eller måske få en helt privat demonstration af MeisterTask, så kontakt os nu på telefon 77 34 19 64 eller info@yansatech.dk

Vil du prøve det allerede nu, så klik på banneret herunder og registrer dig til en prøve-konto!

Prøv Meistertask