TAG KONTROLLEN TILBAGE

YansaTech hjælper dig med at få styr på dine kunders eller borgeres data. Vi tilbyder effektive cloud-løsninger der respekterer dine kunders rettigheder og overholder GDPR.

KOMPLET SAMARBEJDSLØSNING TIL STARTUPS

Fildeling, office-pakke, kalender og mail. Få det hele i en sikker, billig og brugervenlig pakke.

Nextcloud

Nextcloud Content Collaboration Platform

Velkommen til fremtiden

Med Nextcloud Dashboard kan du organisere dine opgaver og holde styr på hvad der foregår. Nextcloud samler din arbejdsdag på en sikker og tryg måde.

OFFICE-PAKKE

OnlyOffice – har du brug for mere?

Endelig en online office-pakke der ligner den du kender, kan arbejde med de samme dokumenttyper og er tilgængelig overalt hvor du er.

Meistertask

Det bedste planlægningsværktøj i skyen 

Planlægning, opgavestyring og opfølgning, på alle de platforme du er. Det er hvad MeisterTask kan tilbyde. Prøv skyens førende planlægningsværktøj. Made in Germany! På dansk.

kaspersky lab

Få styr på sikkerheden alle steder

Verdens førende producent af sikkerhedsprodukter til alle platforme: Kaspersky findes til din pc, din smartphone, til dine servere og til hele din cloud! Tag ingen chancer.

vores Services

arkitektur

Uanset hvilken producent du har valgt til din collaboration-systemer, kan vi hjælpe med at sikre en optimal arkitektur. Vi er kendt for ærlig snak.

ANALYSER

Vi hjælper dig med at undersøge markedet eller din egen applikationsportefølje, og foreslår alternativer. Vi har fokus på software Made in EU.

SAMARBEJDE

Med vores løsninger kan alle medarbejdere dele dokumenter, samtaler og idéer. Alt sammen i sikkerhed og under kontrol.

managed services

Vi tilbyder at levere en komplet platform, installeret hos dig eller hos en sikker partner i EU. Vi leverer også undervisning og support, på dansk.

DELING

Deling af dokumenter med partnere og kunder udenfor firmaets fire vægge, klares nemt og er helt under din kontrol. Send links til dokumenter i stedet for at fylde postkassen.

Vores partnere

Vi arbejder sammen med de bedste indenfor deres områder og sammen, sørger vi for at du kommer helt i mål med din løsning.