VI GIVER DIG KONTROLLEN TILBAGE

Hos YansaTech, hjælper vi dig med at få styr på dine kunders eller borgeres data. Vi leverer rådgivning omkring alternative cloud-løsninger eller hoster dine samarbejdsløsninger i en sikker EU-sky, så du kan dokumentere at du respekterer dine kunders rettigheder og overholder GDPR.

VORES INNOVATIVE PARTNERE:

Nextcloud

Nextcloud Content Collaboration Platform

Med Nextcloud Dashboard og Hub kan du organisere dine opgaver og holde styr på hvad der foregår. Nextcloud holder styr på dine filer, mails, kalender og samtaler. På den måde organiserer du nemt din arbejdsdag, på en sikker og tryg måde.

Og prisen? Ja, det er mindre end du betaler for det du bruger i dag. Og så skal du ikke engang dele data med nogen du ikke kender!

Nextcloud er det mest innovative software vi har set i mange år. Udtænkt og udviklet i Tyskland, med sans for datasikkerhed og kvalitet.

OnlyOffice Groups – har du brug for mere?

OnlyOffice Groups er en fremragende pakke til startups! Her får du CRM, projekter, e-mai, kalender, chat og samarbejde - alt sammen hostet trygt og godt hos dig eller i vores private sky.

Med sin genkendelige brugergrænseflade og en indbygget office-pakke med de filformater du allerede kender, er OnlyOffice Groups et meget seriøst alternativ.

Start med en OnlyOffice Groups pakke til en pris der vil gøre dig glad!

Det bedste planlægningsværktøj i skyen

Planlægning, opgavestyring og opfølgning, på alle de platforme du bruger. Det er hvad MeisterTask kan tilbyde. Prøv skyens førende planlægningsværktøj. Made in Germany! På dansk.

Uanset om du skal køre Kanban, Scrum eller andre agile arbejdsmetoder, så kan MeisterTask være med. Og skal du bruge en oversigt over tidsforbrug og omkostninger i dit projekt, så kan MeisterTask også klare det. Nemt og smukt!

Læs mere om skyens bedste planlægningsværktøj!